“Wij kunnen elke 
willekeurige WMS-applicatie 
op korte termijn 
op lokatie implementeren" 

Friso Bakker, CEO.

Team2019-03-13T09:45:33+00:00

Ons team

Ons team van hooggekwalificeerde professionals heeft uitgebreide ervaring op leidinggevend niveau en op uitvoerend niveau.  De oplossingen die wij aanbieden variëren van eenvoudige oplossingen tot complexe operaties met grote budgetten. We weten maar al te goed dat de flexibiliteit om snel kleine veranderingen door te voeren net zo belangrijk kan zijn, als het leveren van een eerste oplossing aan een klant. In ons bedrijf is de optimalisatie van snelheid en kwaliteit een continu proces, zelfs na de ‘go live’.

Friso Bakker
Friso BakkerCEO | Founder
Friso heeft meer dan 20 jaar ervaring op leidinggevend niveau bij toonaangevende internationale logistieke bedrijven. Turn-key operaties, global contracting, operations management en commerciële processen vielen onder zijn verantwoordelijkheid.

Friso heeft wereldwijd de problematiek van grote supply chains en magazijnen meegemaakt bij implementatie van nieuwe systemen. Externe consultants, budget overschrijding en fikse planningsproblemen. Dat moet simpeler, goedkoper en sneller kunnen en dat klopt inmiddels, door ontwikkeling van A-Core WMS.

Alies de Graaf
Alies de GraafManaging Partner
Alies heeft meer dan 20 jaar media en MarCom ervaring,
in verschillende functies binnen mediabureaus. Samen met een team van mediaspecialisten was zij verantwoordelijk voor verschillende (inter) -nationale accounts en hun mediastrategieën.

Sinds juli 2017 is Alies onderdeel van het Aratus-team. Zij is verantwoordelijk voor strategie, media en events en werkt nauw samen met Martin en Lewis. Tevens formeert Alies develop teams, zodat de op ekaar in gespeelde teams opdrachten vlekkeloos kunnen realiseren.

Tomasz Dzioba
Tomasz DziobaProject Manager
Onze Tomasz heeft meer dan 20 jaar ervaring met logistieke IT-projecten. Daarnaast 15 jaar + ervaring met ontwerp en de ontwikkeling van logistieke applicaties. Wereldwijde kennis over verschillende Supply Chain oplossingen (WMS, TMS, WCS, T & T, EDI) in verschillende zakelijke gebieden.

Expertisegebieden in logistiek: Ontwerp en optimalisatie van logistieke IT-processen, IT-projectmanagement, geven van trainingen en het opzetten van kennisbanken. Sinds 2017 is Tomasz lid van het Aratus-team.

Augus van Gils
Augus van GilsCTO
Deze Friese lekkerbek, is een full-stack web developer met ruim 15+ jaar ervaring. Zijn belangrijkste focus is PHP, Javascript en MySQL, maar hij is altijd op zoek naar andere programmeertalen om zijn kennis up to date te houden en te verbreden. Augus gebruikt altijd de nieuwste technieken om te zorgen dat de applicaties snel, veilig en lang kunnen blijven draaien.

Verder is Augus groot fan van WordPress en ontwikkelt hiermee regelmatig maatwerk websites. Augus werkte in 2017 al ruim een half jaar voor Aratus en is sinds november j.l. weer volop aan de slag.

Sjoerd Handofsky
Sjoerd HandofskyCTO
Sjoerd heeft ruim 30 jaar ervaring in het opzetten en ontwikkelen van websites. Op zijn achtste, ontwikkelde Sjoerd zijn eerste Popeye website.
In 1999 heeft Sjoerd zijn kennis verruimd en heeft hij leren ontwikkelen in PHP, aangevuld met MySQL.

Sjoerd is zowel Front- als Back-end Developer met oog voor design.
Hij is samen met collega Augus verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en innoveren van de A-Core WMS-applicatie. Naast zijn werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf WebSwing, werkt Sjoerd inmiddels alweer ruim 1,5 jaar bij Aratus.

Joanna Cook
Joanna CookCreative Manager
Als een van de eerste vrouwen stapte Joanna in de opkomende wereld van internet, toen nog world-wide-web genoemd. Inmiddels is dit opgelopen tot ruim 22 jaar brede IT-ervaring. Ze werkte o.a voor ‘Demons’, waar ze ‘support tools’ schreef voor de corporate helpdesk en bij Facing Facts, als bruggenbouwer tussen klant, design en develop-teams.

Inmiddels werkt Joanna alweer ruim een jaar voor Aratus waar zij zich bezighoudt met implementaties van A-Core WMS bij klanten.

Maurits Verzeilberg
Maurits VerzeilbergLogistics Developer
Maurits is onze nieuwste en ambitieuze Aratus man, heeft technische bedrijfskunde gestudeerd en stage-en afstudeeropdrachten gedaan bij o.a. KLM Cargo en Plasthill (producent van folie).

Maurits deed een uitwisselingsproject van 6 maanden op een Balinese universiteit, waar hij onderzoek heeft gedaan naar de verschillende afvalstromen van het eiland. Hij vindt het leuk om processen te analyseren, waar mogelijk te optimaliseren en/of nieuwe oplossingen te bedenken en te implementeren.

Naast beste Logistics Developer worden, heeft Maurits ook ambities op het hockeyveld. Hij is bondscheidsrechter voor de KNHB en zijn droom is om in de toekomst internationale hockeywedstrijden te mogen fluiten.