“Wij kunnen elke willekeurige, 
WMS-applicatie op korte termijn 
op lokatie implementeren" 

Friso Bakker, CEO.

Waarom Aratus?2019-03-08T22:41:57+00:00

Waarom Aratus?

De Aratus teams zijn gespecialiseerd in snelle implementaties van alle WMS-applicaties

Wij hebben ruim 20 jaar fysieke magazijnvloerervaring bij kleine en grote (inter)nationale opdrachtgevers. Geen WMS-applicatie is ons onbekend en onze teams zijn ervaren en gespecialiseerd in snel implementeren van elke willekeurige WMS-applicatie. Wij ontwikkelen en leveren alleen dat was is afgesproken. Bovendien ontwikkelen en implementeren wij alles zelf! Deze ervaring combineren wij met nuchtere oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en een hands-on aanpak. Goede kennisoverdracht en support na afloop hoort daar ook bij en zorgt voor goede optimalisatieslagen.

Al deze implementatie-ervaring heeft ook geleid tot de ontwikkeling van onze eigen Aratus A-Core WMS-applicatie.  Dit heeft zich vertaald in een solide en lange termijn oplossing.

 A-Core WMS, basis modules | Cloud based | SAAS licenties

  • Ontwikkeld door eigen developers
  • Implementatie door eigen teams
  • Doorlooptijd maximaal 6 weken
  • Eigen Support 24/7 na implementatie (indien nodig op lokatie)
ARATUS A-CORE WMS APPLICATION

aratus 24/7 available

24/7 support

aratus flexible solution

Flexibel en compatible

aratus WMS scalability

Schaalbaar

Kostenefficiënt

Referenties

Wij werken voor zowel internationale merken als Canon, Lexmark, Nokia, Nestlé, Philips, Nike en Microsoft. Maar ook voor alle MKB (+) bedrijven zowel in de groothandel als dienstverlening. Daarnaast zijn wij continue actief voor een aantal logistieke dienstverleners als DHL, Kuehne + Nagel en Maersk. Naast onze eigen applicaties worden ook diverse marktapplicaties ondersteund voor implementatie trajecten.

Vanuit Amsterdam hebben we een sterk (inter)nationaal netwerk waarbij rapid response altijd een juiste oplossing geeft voor elk denkbaar warehouse vraagstuk. Van 1 tot 100.000 pallets.

Neem vandaag contact met ons op om samen te kijken hoe we jou kunnen ondersteunen en je business te laten groeien: +31 20 363 56 52.